Staf

Iedereen bij Kennedy Van der Laan werkt op hoog niveau. We zijn allemaal professionals, welk vak we ook uitoefenen. Advocaten kunnen nogal eigenwijs zijn – dat hoort een beetje bij hún vak. Maar ze weten heel goed dat ze niet overal verstand van hebben. Dus als je de uitdaging aangaat, kun je erop rekenen dat je in jouw professionaliteit serieus wordt genomen – of je nu advocaat bent of secretaresse of stafmedewerker.

Staf

We werken met vier stafafdelingen: Human Resources, Marketing & Business Development, Finance & Operations en het Kennis- en Innovatiecentrum. Je werkt in kleine teams. Dat betekent dat je met hokjesgeest niet ver komt. Alle ruimte dus om je te ontwikkelen. En wij ondersteunen je daarin graag met cursussen, trainingen en coachingstrajecten. Eigen initiatief wordt toegejuicht. Sterker nog: dat wordt van je verwacht.

Secretariaat

Als secretaresse werk je meestal voor meerdere advocaten. Samen zorgen jullie dat de praktijk op rolletjes loopt, zodat cliënten hun zaken met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Daarnaast vorm je een team met de secretaresses die bij dezelfde praktijkgroep werken. Je kunt op je collega’s rekenen: als het druk is, bied je elkaar de nodige hulp. En als het even rustig is, is er de al even onontbeerlijke gezelligheid.

Om je werk goed te kunnen doen, is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal een vereiste. Qua opleidingsniveau heb je minimaal HBO nodig. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, en parttime werken is altijd mogelijk.

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures. Misschien staat er niets voor je bij, terwijl jij denkt: dit is mijn club. Stuur dan een open sollicitatie door middel van de volgende button: Solliciteer.

Bekijk hier de Sollicitatieprocedure.

LIKE onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van al onze kantooractiviteiten.