Notarissen

Als (kandidaat) notaris bij Kennedy Van der Laan ben je gespecialiseerd in ondernemingsrecht: overnames, joint ventures, financieringen, (her)structureringen. Veel internationale deals, maar natuurlijk ook nationale transacties.

Geen aparte afdeling notariaat

We hebben hier geen aparte afdeling met notariële juristen: advocaten en notarissen zitten bij elkaar, en werken heel nauw met elkaar samen. Zo lever je het beste resultaat, en intussen leer je van elkaar.

Je bent als (kandidaat) notaris van A tot Z bij de zaken betrokken. Je inbreng en kennis als het gaat om het vastleggen van complexe transacties wordt daardoor ten volle benut. En je speelt vaak een coördinerende rol bij de juridische uitwerking van transacties in verschillende landen. Zo ontwikkel je als notaris een brede blik: wat willen de partijen nu echt, en hoe implementeer je dat zodanig dat het ook wérkt? Dat maakt het vak boeiender en completer.

Solliciteren? Stuur je brief met motivering, CV en ongeschoonde cijferlijst ter attentie van Florine van der Ven, Recruiter, naar carriere@kvdl.com.

Bekijk hier de Sollicitatieprocedure.

LIKE onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van al onze kantooractiviteiten.