Alumni

We zijn heel trots op onze alumni. Fantastisch om te zien dat mensen vanuit Kennedy Van der Laan de weg vinden naar een grote variëteit aan verantwoordelijke functies. Bij overheid en toezichthouders, rechterlijke macht, bedrijfsleven en non-profitsector: in alle lagen van de maatschappij zien we oud-collega’s floreren.

We nodigen onze oud-kantoorgenoten graag uit om met ons én met elkaar in contact te blijven. Een uniek netwerk waar we allemaal plezier van kunnen hebben!

We organiseren van alles om dat netwerk te koesteren:

Voorjaarsfeest

Onbetwist ons beste jaarlijks terugkerende feest: het voorjaarsfeest voor de hele KVdL-familie van werknemers en alumni.

Alumnipresentaties

We leren heel graag van de ervaringen die onze alumni opdoen in het bedrijfsleven, bij de overheid en in non-profitorganisaties. We hopen van harte dat je een keer wilt terugkomen naar je vroegere kantoor om over je nieuwe werk te vertellen.

Seminars

Je kent als oud-kantoorgenoot natuurlijk onze seminars over actuele juridische onderwerpen en over ontwikkelingen in de verschillende markten. Is zo’n seminar voor jou interessant vanwege je nieuwe functie bij bedrijfsleven, overheid of non-profitsector, dan ben je van harte welkom. We delen graag onze expertise met je. En we zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Permanente educatie

Ons interne opleidingsprogramma omvat zowel juridisch-inhoudelijke cursussen als vaardigheidstrainingen. Bedrijfsjuristen van onze belangrijkste cliënten kunnen aan cursussen deelnemen. En dat geldt ook voor al onze alumni die nu als bedrijfs-, NGO,- of overheidsjurist werkzaam zijn. Neem voor een overzicht van de cursussen en trainingen contact met ons op.

Alumniconsultaties

Sommige van onze alumni behoren nu tot onze cliënten. Maar ook als je dat niet bent: je weet precies wat je verwacht van een extern juridisch adviseur. We nodigen regelmatig alumni uit om ons een spiegel voor te houden. Bij voorkeur in kleine groepjes en in een culinair aangename omgeving.

Je gegevens

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Hebben wij je gegevens nog niet, of wijzig je van baan of adres: geef het door. Alvast dank!

Kennedy Van der Laan op LinkedIn

Voor alumni en medewerkers hebben we op LinkedIn de Kennedy Van der Laan Netwerk Group opgericht. Een gemakkelijke manier om met elkaar in contact te komen en te blijven.