Werken bij ons

Kennedy Van der Laan is een ambitieus advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. Een tikje eigenzinnig, dat ook. We streven naar topkwaliteit, maar dat betekent niet dat we afstandelijk zijn, of formeel. Integendeel: er heerst bij ons een vriendelijke, open sfeer. Maar we snappen dat je dat pas gelooft als je het zelf ervaart. Daarom ben je altijd van harte welkom om met ons kennis te komen maken.

Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en je privé-leven. Parttime werken is voor iedereen een optie. En onze feesten zijn legendarisch.

Werken bij Kennedy Van der Laan betekent variatie en eigenzinnigheid

Als je bij ons werkt deel je in onze grote trots: een boeiende en gevarieerde klantenkring, van start-up tot overheid, van goededoelen-organisatie tot multinational. Je verdient hier goed, maar niet alles is in geld uit te drukken. We zijn persoonlijk, we zijn maatschappelijk bewust. We interesseren ons voor kunst. We houden van diversiteit. Om bij ons te passen hoef je dus op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré. We zijn erg nieuwsgierig naar je, dus bel, mail of kom langs.

Bekijk hier de Sollicitatieprocedure.

Lees wat werken bij Kennedy Van der Laan je nog meer te bieden heeft:

LIKE onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van al onze kantooractiviteiten.

 
Advolympics 2017 | Kennedy Van der Laan