Partnerships

logo_gcn

Kennedy Van der Laan is sinds 2016 partner van General Counsel Netherlands: het grootste kennisnetwerk van General Counsel in Nederland. GCN biedt een platform voor de moderne General Counsel om informatie en ervaringen uit te wisselen, kennis over te dragen en te netwerken. Lees meer.

 

Dutch Legal Tech - Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan heeft zich verbonden aan Dutch Legal Tech; een initiatief van Jelle van Veenen (Jelle van Veenen Advies) en Jeroen Zweers (Innovation Director bij Kennedy Van der Laan) om advocaten, academici, uitgevers, ondernemers, ontwikkelaars, beleidsmakers en iedereen die geïnteresseerd is in juridische innovatie bij elkaar te brengen. Kennedy Van der Laan ziet de potentie van ‘Legal Tech’ en daarmee het belang van technologische innovaties binnen de juridische sector voor de manier waarop het kantoor zijn dienstverlening aan cliënten verder kan verbeteren. Lees meer.

 

Technology Fast 50 Deloitte - Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is sinds 2015 verbonden aan de Deloitte Technology Fast50, een ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Door middel van het partnership maakt Kennedy Van der Laan zich sterk voor de snelle groeiers in de technologiebranche. Maak kennis met ons Fast50 Team.

 

Holland-FinTech-Logo-FC-blauw

Kennedy Van der Laan is sinds 2015 partner van Holland FinTech,een netwerkbedrijf  dat  kennis, startups en banken met elkaar verbindt om innovatie binnen de financiële sector te versnellen om toegankelijke en transparante financiële diensten te creëren. Het initiatief is in 2014 gelanceerd door Don van Ginsel. Lees meer.

 

Internationale netwerken

Wij zijn lid van een aantal internationale netwerken van advocatenkantoren. Bekijk hier een overzicht van deze netwerken.