Contactgegevens:

Linkedin profiel

Cécile Schobben

Dagelijks bestuur, Managementteam, Managing Director

Sinds 1 februari 2010 is Cécile Schobben Managing Director bij Kennedy Van der Laan. Samen met Bart de Man (Managing Partner) en Patrick Wit heeft Cécile zitting in het Dagelijks Bestuur. Onder haar verantwoordelijkheid valt het management van kantoor, gericht op de onderdelen People, Business en Finance. Daarnaast is zij samen met Bart en Patrick verantwoordelijk voor de strategievorming van kantoor en partnerzaken.

Voordat ze startte bij Kennedy Van der Laan was Cécile werkzaam bij Wolters Kluwer, waar zij een aantal uiteenlopende functies bekleedde op het gebied van business development, strategie en innovatie. Ook werkte zij bij ABN AMRO, waar zij onder meer Corporate Finance transacties verrichtte in de mediasector.

Naast haar functie bij Kennedy Van der Laan is Cécile lid van de Raad van Toezicht van LSG-Rentray, een van de grootste organisaties op het gebied van jeugdzorg in Nederland. Dit sluit aan bij het streven van Kennedy Van der Laan om op maatschappelijk gebied een rol van betekenis te vervullen.

Talent naar de Top benoemt Kennedy Van der Laan tot ‘Aansprekend Voorbeeld’

01 juni 2016 

Nieuwe managing partner voor Kennedy Van der Laan

16 januari 2012 

Nieuwe kantoordirecteur en nieuw dagelijks bestuur in FD

04 februari 2010 

Nieuwe kantoordirecteur en nieuw dagelijks bestuur voor Kennedy Van der Laan

01 februari 2010