Ready to Rock! Kennedy Van der Laan is Legal Partner van Rockstart Accelerator

Kennedy Van der Laan is de trotse Legal Partner van Rockstart Accelerator. Dit programma helpt de meest veelbelovende teams van over de hele wereld om hun eigen start-ups te lanceren om zo te proberen wereldwijd door te breken.

Rockstart zorgt voor de investering, kantoorruimte, meer dan 100 mentoren, coaching door ervaren ondernemers en een één maand programma in Silicon Valley. In de Verenigde Staten ontmoeten de teams ondernemers, investeerders en Venture Capitalists.

“De energie van Rockstart is geweldig, de teams zijn allemaal bezig om ‘the next big thing’ te worden en dat voel je aan alles. Het is enorm inspirerend om samen met hen aan de start te staan van iets moois en wij zijn trots dat we als kantoor onze bijdrage hieraan kunnen leveren.”, aldus Jan Schouten, partner Ondernemingsrecht bij Kennedy Van der Laan.

“Vorig jaar hebben vijf van de tien start-ups hun eerste investering opgehaald en twee anderen kregen deze zelfs voordat het programma begon. Eén start-up zit nu al in Silicon Valley. Je kunt wel zeggen dat dat voor ons een super resultaat is en dat we dus ook het programma, dat volgende week van start gaat, vol vertrouwen tegemoet zien. De teams , en wij, hebben er veel zin in!”, zegt Don Ritzen medeoprichter en Managing Director van Rockstart Accelerator.