Kennedy Van der Laan benoemt twee partners ter versterking van haar teams Commercial Litigation & Arbitration en Banking & Finance

Kennedy Van der Laan benoemt twee partners ter versterking van haar teams Commercial Litigation & Arbitration en Banking & Finance

Kennedy Van der Laan heeft Christoph Jeloschek en Joris van Horzen tot nieuwe partners benoemd per 1 januari 2017.

Bart de Man, Managing Partner: “Deze benoemingen bevestigen onze ambitie om talent binnen ons kantoor te ontwikkelen en te investeren in de toekomst van onze advocaten. Zowel Christoph als Joris zijn getalenteerd en ondernemend, en hebben de kwaliteiten die vereist zijn om ons kantoor en onze dienstverlening verder uit te breiden.”

 

Christoph Jeloschek | Kennedy Van der LaanChristoph begon in 2005 bij Kennedy Van der Laan en is gespecialiseerd in commerciële procesvoering en arbitrage met de nadruk op grensoverschrijdende procesvoering en complexe geschillen in de IT-sector. Hij heeft kennis van meerdere jurisdicties – hij is afgestudeerd in Oostenrijks en Nederlands recht, heeft een goed begrip van het algemene recht en een diepgaande kennis van Europees recht. Christoph heeft de KVdL Way of Litigating ontwikkeld, een innovatieve manier van procederen gebaseerd op voorspelbaarheid, efficiëntie, kostenbeheersing en transparantie.

 

Joris van HorzenJoris begon in 2004 bij Kennedy Van der Laan en speelt al vele jaren een sleutelrol binnen het Banking & Finance team. Hij adviseert over financiële toezichtwetgeving en begeleidt banken en ondernemingen bij grensoverschrijdende financieringstransacties waaronder asset based lending en acquisition finance. Verder wordt Joris door de markt gezien als koploper op het gebied van financiële technologie (FinTech) met een focus op innovaties binnen het betalingsverkeer en online lending. Zo heeft hij een aantal internationaal opererende FinTechs geadviseerd die als eerste de Nederlandse markt betraden.

Contactpersoon