Heldere handleiding ter voorbereiding op ‘Wet werk en zekerheid’

Wetboek van Sdu voorzien van toelichting door Eva Knipschild.

De Wet werk en zekerheid treedt per 1 januari 2015 in werking. Belangrijke wijzigingen betreffen de positie van de flexwerker, het ontslagrecht en aanpassing van de werkloosheidsregelingen. Sdu Uitgevers heeft daarom het wetboek ‘Wet werk en zekerheid’ gepubliceerd, met de tekst uit het Burgerlijk Wetboek, zoals dat op 1 juli 2015 zal gelden. Samen met prof. mr. Evert Verhulp heeft Eva deze tekst voorzien van een puntsgewijze toelichting op de belangrijkste wijzigingen, het overgangsrecht en de voorgestelde reparatiewetgeving. Deze uitgave biedt een overzicht van de bepalingen van titel 7.10 BW zoals die na inwerkingtreding van de WWZ gelden.

“Het is van belang om goed op de hoogte te zijn van de wijzigingen. Deze praktische gids geeft een helder overzicht van hoe de wijzigingen in 2015 en 2016 in fases in werking treden en hoe je je daarop kunt voorbereiden”, aldus Eva Knipschild.

Verkoopinformatie:
WWZ-Eva KnipschildHet wetboek ‘Wet werk en zekerheid’ is een uitgave van Sdu Uitgevers en te koop via de website van Sdu Uitgevers.
Prijs: € 11,32 incl. btw

Lees meer over de Wet werk en zekerheid.

Contactpersoon

  • Eva KnipschildEva Knipschild