Partner- en counsel benoemingen per januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 heeft Kennedy Van der Laan advocaat Petra Oskam benoemd tot partner. Advocaten Sophie van Loon en Thijs Ridder zijn benoemd tot counsel.

Petra Oskam is onderdeel van het team Verzekeringen & Aansprakelijkheid. Chris van Dijk, partner V&A: “Petra is een uitmuntende en snelle dienstverlener en bovenal een fijn mens. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij ons aanbod om partner te worden heeft geaccepteerd. We hebben het vertrouwen dat we met het toevoegen van Petra aan ons partnerteam de Verzekering & Aansprakelijkheid praktijk nog verder uit kunnen bouwen.”

Petra begon in 2005 bij Kennedy Van der Laan en is gespecialiseerd in letselschade-, aansprakelijkheids- en verzekeringszaken. Zij zit in het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA. Ze procedeert met grote regelmaat, bijvoorbeeld in deelgeschilprocedures. Petra volgde de postdoctorale LSA/ Grotius specialisatieopleiding Personenschade.

Sophie van Loon is sinds 2008 verbonden aan het IE- en Mediateam van Kennedy Van der Laan. Haar praktijk richt zich op media- en techbedrijven, met een focus op auteursrecht en de bescherming van technologie. Ze heeft ruime ervaring met complexe procedures. Daarnaast is Sophie wetenschappelijk actief: ze promoveerde aan de Radboud Universiteit op een proefschrift over IE en mededinging en publiceert en spreekt regelmatig over haar vakgebied.

Thijs Ridder is sinds 2007 werkzaam in het team Arbeidsrecht van Kennedy Van der Laan. De praktijk van Thijs bestaat uit het procederen, onderhandelen en adviseren over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties waaronder ontslaggeschillen, concurrentiebedingen en reorganisaties. Thijs is bij verschillende grote en middelgrote reorganisaties van nationale en internationale ondernemingen intensief (waaronder intern) betrokken geweest bij alle facetten van de reorganisatie.