Over Kennedy Van der Laan

Wij zijn een full-service advocatenkantoor met rond de 100 advocaten. We zijn gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, met de wereld als ons werkveld. Sinds het allereerste begin waarderen cliënten ons vanwege onze specialistische kennis van de technologiesector. Daarnaast bewijzen we onszelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen & verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. Binnen deze markten hebben we een brede kring van cliënten en bedienen we het hele spectrum van start-up tot multinational.

 

De Kennedy Van der Laan Way of Working

We geven to-the-point advies en cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij wij optreden als betrouwbare sparring partner. Toegankelijk, niet stijf of chic. We zijn ambitieus en doen zaken graag op onze manier.

We zoeken de kortste weg naar een oplossing door zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. We spreken de taal van de cliënt en zijn realistisch en open over de kansen op succes. Wij geven heldere en praktische adviezen, proberen escalatie te voorkomen, maar treden doortastend op als het op procederen aankomt.

Wij hebben een grote liefde voor kunst en ondernemen met oog voor duurzaamheid, voor onze directe omgeving en voor maatschappelijke kwesties. Maar ook zijn we betrokken bij onze medewerkers en cliënten. Op de pagina Mens en maatschappij leest u hier meer over.

 

Ticket to Innovation

Het recht kent geen geheimen voor ons; het is onze comfort zone. Innovatief samenwerken vereist echter een blik die verder reikt dan dat. Daarom verkennen we dagelijks nieuwe manieren van samenwerken, kennisdeling en pricing. In nauwe samenwerking met onze business partners ontwikkelen we voortdurend nieuwe legal tech-producten, waardoor we voorop blijven lopen in de markt.

 

Legaltech powered by kennedy van der laan

Kennedy Van der Laan is partner van Dutch Legal Tech; een platform dat innovatie van de juridische dienstverlening bevordert en ervoor zorgt dat het onderwerp, met Nederland als een van de aanjagers, internationaal op de kaart wordt gezet. Lees meer over onze samenwerking in ‘Kennedy Van der Laan zet in op Legal Tech’.