In 2017 bestaat Kennedy Van der Laan 25 jaar

In 2017 bestaat Kennedy Van der Laan 25 jaar

VaantjeOp 1 april 2017 bestaat Kennedy Van der Laan 25 jaar. In een kwart eeuw groeiden we van een klein advocatenkantoor dat het ‘anders’ wilde doen tot een groot advocatenkantoor met zo’n 180 medewerkers, waar innovatiekracht, lef en samenwerking centraal staan. Vandaar dat ‘Dare the Future!’ het thema is voor ons jubileumjaar: Wij dagen de toekomst uit samen met onze samenwerkingspartners!

Bart de Ruijter, advocaat en voorzitter lustrumcommissie:
Kennedy Van der Laan is in 1992 opgericht om de advocatuur op innovatieve wijze ‘anders’ aan te pakken dan de traditionele grote kantoren. Wij richtten ons met ‘lef’ op destijds onontgonnen rechtsgebieden, zoals IT- en computerrecht, met cliënten zoals Microsoft. De innovatiekracht en lef zitten vandaag de dag nog steeds stevig in het DNA van Kennedy Van der Laan. Wij verkennen dagelijks nieuwe manieren van samenwerken, kennisdeling en pricing. Ook in de toekomst zal Kennedy Van der Laan de toekomst blijven uitdagen samen met haar samenwerkingspartners. Vanwege dit voor ons gedenkwaardige jubileum zal Kennedy Van der Laan gedurende heel 2017 meerdere evenementen organiseren waarmee wij alle betrokkenen bedanken.”

In het kader van het jubileum organiseert Kennedy Van der Laan gedurende heel 2017 evenementen voor – en met – onze cliënten, onze medewerkers, en andere ‘partners’ waarmee we in 25 jaar zijn gegroeid tot wie we vandaag zijn: toegankelijk, niet stijf of chic. We zoeken de kortste weg naar een oplossing door zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. We spreken de taal van onze cliënten en zijn realistisch en open over de kansen op succes. En we hebben een grote liefde voor kunst en ondernemen met oog voor duurzaamheid, voor onze directe omgeving en voor maatschappelijke kwesties. Lees meer over de Kennedy Van der Laan Way of Working, onze cliënten en onze ambities voor de toekomst.

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter en/of Linkedin! Gedurende het jaar treft u op deze pagina een indruk aan van genoemde evenementen en festiviteiten.

Neem voor meer informatie contact op met Bianca Evers.