Internationale netwerken

Wij zijn lid van een aantal internationale netwerken van advocatenkantoren. Deze contacten maken het voor ons mogelijk om cliënten de beste advocaat te bieden die voldoet aan hun individuele behoeften.

Netwerken van internationale advocatenkantoren waaraan wij deelnemen:

 

TerraLexTerraLex | Kennedy Van der Laan

TerraLex is een netwerk van een selectie van toonaangevende advocatenkantoren die internationale cliënten bijstaan en in de internationale behoeften van hun lokale cliënten voorzien. Advocatenkantoren die lid zijn van TerraLex zijn leiders in de markten waarin zij actief zijn, hebben de expertise om grensoverschrijdende zaken te behandelen en om de behoeften van internationale cliënten te begrijpen.

www.terralex.org


 

BioLegisBiolegis | Kennedy Van der Laan

BioLegis is een netwerk van vooraanstaande onafhankelijke Europese advocatenkantoren deskundig op het gebied van biotechnologie, farmaceutica en medische apparatuur.

www.biolegis.com


 

EuroITCounsel

EuroITCounsel is een organisatie van Europese advocatenkantoren deskundig op het gebied van informatietechnologierecht en telecommunicatierecht.

www.euroitcounsel.com


 

ITechLawITechLaw | Kennedy Van der Laan

ITechtLaw is een non-profit organisatie die opgericht is om advocaten te informeren en op te leiden over de unieke juridische kwesties die zich voordoen op het gebied van de evolutie, productie, marketing, acquisitie en gebruik van informatie- en communicatietechnologie.

www.itechlaw.org


 

EuroFranchise Lawyersefl_logo

EuroFranchise Lawyers is een netwerk van vooraanstaande, onafhankelijke Europese franchise-advocaten.

www.eurofranchiselawyers.com