Medezeggenschap Werkgevers

Op dinsdag 24 april a.s. vindt de KVdL Update: Medezeggenschap plaats. Wij bespreken hier de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschapsrecht. Wat is er in 2017 gebeurd op het gebied van het advies- en instemmingsrecht? Waar moet je in de praktijk rekening mee houden? We zullen ook aandacht besteden aan de rol van de medezeggenschap bij de invoering van de Europese privacy Verordening (AVG) per 25 mei 2018.

Graag nodigen wij je van harte uit om bij deze cursus aanwezig te zijn!

Indien deze bijeenkomst ook interessant is voor jouw collega’s, dan is het uiteraard mogelijk om ze uit te nodigen. Stuur deze uitnodiging door naar max. 3 personen via de link “Doorsturen” onderaan deze pagina en jouw collega kan zich aanmelden via de button “Ja, ik meld mij aan”.

Deze Update Medezeggenschapsrecht is specifiek bedoeld voor werkgevers. Ben je OR-lid? Kom dan naar de KVdL Update: Actualiteiten voor Ondernemingsraden.

Locatie en tijdstip
Op 24 april a.s. van 9.00 uur tot 11.15 uur bij ons op kantoor aan de Haarlemmerweg 333 te Amsterdam. Je bent welkom vanaf 8.30 uur voor koffie en thee met croissants!

Graag horen wij of je aanwezig kunt zijn. Je kunt je kosteloos aanmelden via bovenstaande knop.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Bianca Evers.

Wij hopen je bij onze cursus te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groeten,
Mede namens het gehele Team Arbeid en Medezeggenschap,

Ester Damen en Chris Nekeman