Medezeggenschap OR-leden

Op dinsdag 24 april a.s. vindt de KVdL Update: Actualiteiten voor ondernemingsraden plaats. Tijdens deze informele bijeenkomst praten we je bij over actualiteiten in het medezeggenschapsrecht op basis van recente rechtspraak. Daarnaast zullen we ook in gaan op de rol van de OR bij de invoering van de Europese privacy Verordening per 25 mei 2018.

Uiteraard is er ook ruimte voor eigen inbreng: als wij aan een specifiek onderwerp bijzondere aandacht kunnen besteden, horen wij dat graag vooraf via ester.damen@kvdl.com.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezellige borrel om na te praten en onderling ervaringen uit te wisselen.

Je bent van harte welkom om met OR-collega’s (max. 3 personen per OR) deel te nemen aan deze bijeenkomst. Doorsturen graag via de link “Doorsturen” onderaan deze pagina en aanmelden graag via de button “Ja, ik meld mij aan”.

Mocht je deze bijeenkomst voor de hele OR op locatie willen laten plaatsvinden, neem dan rechtstreeks contact op met ester.damen@kvdl.com om de mogelijkheden te bespreken.

Sprekers
Chris Nekeman
Ester Damen

Locatie en tijdstip
Op 24 april a.s. van 15.15 uur tot 17.15 uur bij ons op kantoor aan de Haarlemmerweg 333 te Amsterdam. Je bent vanaf 15.00 uur welkom en na afloop zal er gelegenheid zijn tot napraten met borrel.

Contact
Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Bianca Evers.

Met vriendelijke groeten,

Mede namens het gehele Team Arbeid en Medezeggenschap,

Ester Damen en Chris Nekeman

Kennedy Van der Laan