HR Masterclass IV “Privacy: het verwerken van persoonsgegevens en big data”

HR Masterclasses @Microlab
Dare the Future!

Organisaties veranderen in hoog tempo en ontwikkelen nieuwe structuren en vormen van samenwerken. Nieuwe generaties en een veranderende arbeidsmarkt vragen om flexibiliteit, wendbaarheid en minder hiërarchie. Technologie is daarbij de grote versneller. Kortom: het vakgebied HR is in transformatie en vindt zichzelf opnieuw uit.

Wij, Kennedy van der Laan en Treams, ontmoetten elkaar als buren in Microlab op Strijp-S in Eindhoven. In onze gesprekken vinden wij elkaar in onze visie op HR. Vanuit heel verschillende perspectieven zijn we dagelijks bezig om HR strategischer, intelligenter en waardevoller te maken. Dat doen we voor onze klanten, maar uiteraard ook intern voor onze eigen organisaties. Graag delen wij onze kennis en ervaring op dit gebied in een 4-delige reeks exclusieve masterclasses. Met praktische tips, voorbeelden en achtergronden laten we u zien hoe u HR future-proof maakt.

Masterclass IV Privacy: het verwerken van persoonsgegeven en big data
Privacy is een enorm belangrijk onderwerp voor een future-proof HR beleid. Bij de uitvoering van HR taken worden voortdurend persoonsgegevens verwerkt. De verantwoordelijkheid ligt hiervoor bij de werkgever. Maar wat zijn nu precies de do’s en dont’s? En wat wijzigt er als de nieuwe privacywetgeving in 2018 van kracht wordt?

Tijdens deze workshop vertelt Treams u alles over hun ervaringen met de privacy-aspecten van HR tooling. Hoe meer u werkt met technologie en tooling, hoe beter u moet weten waar uw verantwoordelijkheden liggen. Treams vertelt hoe zij als leverancier omgaan met persoonsgegevens. Ook leggen zij uit waar u op moet letten bij het kiezen van een leverancier. Ook vertellen we meer over de communicatie richting medewerkers.

Kennedy Van der Laan belicht de juridische do’s en dont’s. Welke werknemersinformatie mag bijvoorbeeld verwerkt worden? Wie mag informatie uit persoonsdossiers inkijken? Hoe zit het met big data? Ook zullen zij u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen als gevolg van de nieuwe Europese privacywetgeving die per mei 2018 wordt ingevoerd.

De masterclasses zijn exclusief toegankelijk voor CEO’s, HR directeuren en HR specialisten. Zo bieden de bijeenkomsten ook de mogelijkheden om onderling ervaringen te delen. Voel u uiteraard vrij om deze uitnodiging met bekenden te delen!

Indien u geïnteresseerd bent in het bijwonen van onze masterclass “Privacy: het verwerken van persoonsgegeven en big dataop 3 oktober a.s. van 12:30-14:00 uur, neem dan contact op met Patricia Linscheer.

Wij hopen u bij deze sessie te mogen verwelkomen!

Treams en Kennedy Van der Laan