Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen en u dient deze informatie niet als advies te beschouwen. Kennedy Van der Laan N.V. is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Als u gebruik wilt maken van informatie van deze website dient u vooraf toestemming te verkrijgen. De website bevat informatie (gegevens, foto’s, grafische voorstellingen en andere materialen) die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht wordt beschermd.

Op het moment dat u deze website bezoekt worden er cookies op uw computer geplaatst, hierover leest u meer in het Cookie Statement.

Wanneer u informatie verzendt aan Kennedy Van der Laan N.V. via e-mail of via de formulieren op deze website, is deze informatie niet beveiligd en wordt deze als niet-vertrouwelijk beschouwd. Uiteraard behandelt Kennedy van der Laan N.V. uw persoonsgegevens met zorg. U kunt hier meer over lezen in ons Privacy Statement.

Bekijk ook onze Algemene voorwaarden.