Over Kennedy Van der Laan

In 1992 begon Kennedy Van der Laan als een initiatief van elf jonge, ondernemende advocaten. Wereldveroveraars én -verbeteraars, dat wilden we zijn. Topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Pragmatisch, innovatief en informeel samenwerken op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zowel nationaal, als internationaal. Inmiddels zijn we een kleine 25 jaar verder, en het is ons goed gegaan. Met ruim 90 advocaten en notarissen staan we in de top 20 advocatenkantoren in Nederland. Kroon op ons werk? Een klanttevredenheid van 93%, nog zeven procent te gaan dus.

Waar hebben we dat allemaal aan te danken? Een dosis wijsheid, en vast ook wel een beetje geluk. Het unieke ingrediënt dat we daaraan toevoegen is een rotsvast vertrouwen in de kernwaarden waar we ooit mee begonnen:

Topkwaliteit

We leveren topkwaliteit. Dat begint met ijzersterke kennis van het recht. Maar een goede advocaat heeft ook gevoel voor ondernemen en voor de omgeving waarin zijn cliënt opereert. Dit leidt tot heldere en praktische adviezen. En tot voortvarend optreden als het op procederen aankomt.

Innovatief

Innovatief werken vereist een blik die verder reikt dan onze juridische comfort zone. Met onze cliënten verkennen we nieuwe manieren van samenwerken, kennisdeling en pricing.

Pragmatisch

We zoeken de kortste weg naar een oplossing door zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. Spreken in de taal van de cliënt en realistisch zijn over de kansen op succes.

Betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid staat al vanaf de eerste dag op onze lijst van kernwaarden. Ondernemen met het oog voor duurzaamheid, voor onze directe omgeving en voor maatschappelijke kwesties. Maar ook: betrokkenheid bij onze medewerkers en cliënten. Omdat we het belangrijk vinden, én omdat het ons leven verbetert. Op de pagina Mens en maatschappij leest u wat Kennedy Van der Laan doet aan verantwoord ondernemen.