Mens en maatschappij

In ons vak is het onze verantwoordelijkheid slechts één belang te dienen: dat van onze cliënten. Dat is de kern van ons beroep en de maatschappelijke rol die ons als advocaten is toevertrouwd.

Maar we vormen ook een onderneming, die deel uitmaakt van de samenleving. En als onderneming weten we ons verantwoordelijk voor onze omgeving en de maatschappij, en voor de duurzaamheid van ons milieu. En we zijn blij als cliënten er ook zo over denken.

People4Change

In samenwerking met People4Change biedt Kennedy Van der Laan ieder jaar twee medewerkers, die minimaal twee jaar in dienst zijn, de mogelijkheid om een maatschappelijke stage van 3 of 4 weken te lopen in het buitenland. Het doel van de stage is tweeledig; een lokale hulporganisatie krijgt door jouw kennis en vaardigheden een stevige impuls en jij wordt in staat gesteld je persoonlijke en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.

People4Change is een bemiddelingsorganisatie die professionals uitzendt naar lokale hulporganisaties in Afrika en Azië om kennis en ervaring te delen. In 2012 ging Danielle Goes naar India en Suzan van der Meer naar Tanzania. Bekijk rechts op deze pagina de video’s waarin zij over hun ervaringen vertellen.

Bekijk hieronder de video waarin Trudy Kragtwijk vertelt over haar uitzending naar Laos via People4Change.